Yhdessä ry:n klubitalo
Vuodesta 1980 lähtien

Klubitalon toiminta

Tullaksesi klubitalolle et tarvitse lähetettä tai diagnoosia, olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Toimintamme on kuntoutujalähtöistä, jonka tarkoituksena on vahvistaa hyvinvointia ja osallisuutta. Toimintamme on päihteetöntä. Tullaksesi mukaan toimintaamme sinun täytyy olla täyttänyt 18 vuotta.

Talollamme löytyy monenlaista muutakin puuhasteltavaa. Meillä on talolla käytössä jäsenille nettipiste sekä mahdollisuus tulostamiseen. Jos tarvitset apua esim. laboratoriokokeen ajanvarausta varteen meiltä löytyy siihenkin apua.

Pirttikahvila

Klubitalolla on arkisin avoinna Pirttikahvila aamuisin ja iltapäivisin. Kahvilassa myydään talolla itse leivottuja leivonnaisia. Kahvila on avoinna jäsenvetoisesti.

 pirttikahvila pieni

Pirtti

Olohuone Pirtissä voit viettää aikaa toisten kanssa kuulumisia vaihtaen tai lukemalla päivän lehdet. Tule kun ehdit, me olemme täällä sinua varten.

nuortenklubi iso

Yksin ei tarvitse miettiä, mietitään yhdessä!

Klubitalon työntekijöiltä voi varata aikaa henkilökohtaiselle keskustelulle, ohjaukselle tai neuvonnalle. Ajan voi varata piipahtamalla talolle tai soittamalla. Klubitalon ohjaajilla on sosiaali-ja terveysalan koulutus. Meitä koskee vaitiolovelvollisuus.

Ryhmätoiminnasta rytmiä ja mukavaa tekemistä arkeen

Talolla toimii erilaisia ryhmiä, joihin pääset itse vaikuttamaan. Otamme mielellämme ryhmäehdotuksia vastaan. Klubitalolla on mahdollisuus tehdä erilaisia käsitöitä, meillä voi kutoa mattoja tai lähteä hyvässä porukassa pelaamaan sählyä. Toimintakalenteristamme löydät käynnissä olevat ryhmät.

Virkistystä retkistä

Klubitalolla pääset vaikuttamaan. Suunnittelemme ja järjestämme jäsenistön toiveiden mukaan erilaisia retkiä ja matkoja lähiympäristöön tai ulkomaille. Tervetuloa vaikuttamaan ja osallistumaan!

Nuorten klubi

Ota suunnaksi Nuorten klubi torstaisin klo 15–17. Ryhmä on suunnattu sinulle nuori aikainen 18–30-vuotias. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kotikuntoutuksen kanssa. Ryhmä on tavoitteellista työskentelyä, jossa nuoret pääsevät itse vaikuttamaan ryhmän sisältöön ja toimintaan.

pirtti iso